1.7.2022 10:52
Vantaan katutanssiyhdistys ry

Ilmainen kokeilukerta

Hei!

Tiesitkö, että voit tulla kokeilemaan tuntejamme ilmaiseksi?

Harraste- ja tekniikkatuntien osalta VKTY:n tuntitarjontaan on mahdollista käydä tutustumassa veloituksetta yhden (1) kerran / tanssitunti.

Ohjeet:

  1. Ilmoittaudu kurssille myClubissa normaalisti koko kurssille tai tule vain paikanpäälle. Suosittelemme ilmoittautumista etukäteen, jolloin sinulla on paikka varattuna tunnilla ja saat myös ilmoitukset tuntimuutoksista/-peruutuksista yms.
  2. Voit halutessasi lähettää viestin toimisto@vantaankatutanssi.fi, että tulet kokeilemaan tiettyä tuntia.
  3. Käy testaamassa tuntia.
  4. Jos haluat jatkaa kurssilla, emme tarvitse erillistä ilmoitusta ja voit jatkaa tunnilla käyntiä. Jos haluat käydä kausimaksun sijaan tunnilla sarjalipulla, niin ilmoitathan siitä toimiston sähköpostiin kokeilutunnin jälkeen.
  5. Jos haluat perua osallistumisesi kurssille kokeilukerran jälkeen: Lähetä sähköposti peruutuksesta osoitteeseen toimisto@vantaankatutanssi.fi. HUOM! Peruutus tulee aina tehdä sähköpostilla ja se tulee tehdä ennen seuraavaa tuntikertaa. Muussa tämä katsotaan ilmoittautumiseksi kurssille ja saat kausimaksulaskun kurssista.

Jos tulet samalle tunnille toisen kerran tai et peruuta osallistumistasi sähköpostilla ennen seuraava tuntia, katsotaan se ko. tuntikokonaisuuteen ilmoittautumiseksi. Laskun koko kurssista (kausimaksu) saat vasta tutustumiskerran jälkeen, jos et peru ilmoittautumistasi toimistoon toimisto@vantaankatutanssi.fi.